Japanese follows English.

November 27th & 28th, 4-course dinners 

Adults 5,800 (drinks not included) Vegetarian option available, Children welcome for the early dinner seating (2,600), 2-hour reservation times are as follows (2 seatings) 18:00 – 20:00 or 21:00 – 23:00

Menu

Amuse: Lobster bisque, garlic butter crostini

Entree: Caramelized persimmon, Roquefort & salt baked beetroot salad, pancetta crisp, spiced walnuts & pomegranate dressing

Main: Free-range Californian turkey, smoked & roasted breast, confit style leg, cornbread dressing, apple cranberry relish, giblet gravy, velvet potatoes & roasted autumn vegetables

Dessert: Pure pumpkin cheesecake, ginger pecan crust, bourbon butterscotch caramel & egg nog ice cream

November 27th Thursday  lunch 

Along with our regular lunch menu we will be offering a 3-course holiday meal featuring our California free-range turkey. 3 course set meal includes salad, main, dessert & lunch drinks. 2,600 per person. (Our regular a la carte lunch menu will also be offered during this service time & please note lunch will close at 15.00 on this day)

 November 30th  Sunday brunch 

Along with a shortened version of our regular weekend brunch menu we will also be offering a California free-range turkey 3-course set meal which includes a glass of bubbly on arrival, salad, main & dessert ¥3,800 per person. Vegetarian option available, children’s thanksgiving meal 1,800 (under 9 please), 2-hour reservation times are as follows (2 seatings) 12:00 – 14:00 or 15:00 – 17:00

Take out food  27th - 30th

Take out food orders for this busy period must be pre-ordered by Monday 24th. All take out orders must be picked up at the restaurant before 6pm each day.

Whole roast California free-range turkey ¥16,000ea (4-5kg serves approx 10-12 persons) includes turkey giblet gravy ADD Cornberad dressing, cranberry relish, mashed Potato & vegetables ¥800 per person.

Whole rotisserie chicken ¥1,800e a (1kg serves approx 2-4 persons) includes turkey giblet gravy ADD-cornberad dressing-cranberry relish, mashed Potato & vegetables ¥800 per person.

Boneless sliced California free-range turkey, ¥1,000pp (Single portion-serves 1 person) white and dark meat, includes turkey giblet gravy ADD-cornberad dressing, cranberry relish, mashed Potato & vegetables ¥800 per person.

Pure pumpkin cheesecake ¥7,500 (1 whole baked cheesecake/uncut, serves 10-15)

Notes: Making a reservation

In order to make a resrervation for any our our Thanksgiving events you will need to either send us an e-mail to info@roti.jp or call us at 5785-3671. We will need your full name, number of guests, requested time and a contact telephone number. All reservations will be re-confirmed by us by telephone a few days before the actual date of your booking. If your plans change after you have made a booking we would requerst you let us know right away. This season is a very busy and popular time for us and we would like to keep our reservation sheets in order so as to make sure everyone is catered for.

 毎年恒例となっているROTI ROPPONGIサンクスギヴィング。今年も皆様へサンクスギヴィングのプランをお届けできる事を嬉しく思います。まず、大切なご予約方法からお伝えさせて頂きます。

ご予約は当店宛てのメールinfo@roti.jp又はお電話でのみお受けいたします。1)フルネームでお名前2)人数 3)2シーティングのどちらの回をご希望か 4)ご予約確認の際にご連絡できるお電話番号 以上を必ずお伝え下さい。当店のサンクスギヴィングは早い時期から多くのご予約を頂いており、満席となる場合もございます。ご予約状況を正しく把握する為にも、人数やご希望のシーティング時間など変更がございましたら、なるべくお早めに店舗までご連絡ください。尚、満席となっている場合はご対応できない場合もございますので、ご了承ください。頂きました全てのご予約はサンクスギヴィングの数日前に当店よりご予約の最終確認のお電話をさせて頂きます。

 Dinner November 27-28

11月27・28日 (木・金曜日)

4コース サンクスギヴィング ディナー

大人5.800円(コース料金にお飲物は含まれません)

ベジタリアンオプションのご用意に関しましては事前にお問い合わせ、ご予約ください。

お子様連れの方には早い時間帯の回をご提案させて頂いております。(キッズコースディナー2.600円)

ご予約のお席は18:00-20:00 又は 21:00-23:00よりご希望のお時間をお選び下さい。

お時間は上記の各2時間制とさせて頂いております。予めご了承ください。

MENU

 アミューズ

ロブスターのビスク

ガーリックバター クロスティーニ

 前菜

柿のキャラメリゼ、ロックフォールチーズとソルトと焼き上げたビーツのサラダ

パンチェッタとウォールナッツ、ザクロのドレッシング

メインコース

フリーレンジ カリフォルニアン ターキー

スモーク&ローストしたターキーブレスト、モモ肉のコーンブレッドドレッシング、アップル クランベリー レリッシュ、ジブレットグレイビー、クリーミーなマッシュドポテト、秋野菜のローストのプレート

 デザート

カボチャのチーズケーキ

ジンジャーとピーカンナッツのクランブルを敷き詰めたカボチャのチーズケーキ、バーボンバタースコッチ風味のキャラメルとエッグノッグアイスクリームを添えて

 Lunch November 27th

11月27日 (木曜日)

サンクスギヴィング ランチ 12:00-15:00

通常のランチメニューに加え、フリーレンジ カリフォルニアン ターキープレートの3コースセット(お一人様2.600円)をご用意いたしました。3コースメニューはサラダ、ターキープレート、デザート、ランチドリンクのセットとなります。27日のランチはディナー営業の準備の為、15:00でクローズとさせて頂きます。予めご了承ください。

 Brunch November 30th

11月30日 (日曜日)

サンクスギヴィング ブランチ 12:00-17:00

通常のブランチメニューから人気メニューを揃えた縮小版のメニューに加え、フリーレンジ カリフォルニアン ターキープレートの3コースセット(お一人様3.800円)をご用意いたしました。3コースメニューはグラスのスパークリングワイン、サラダ、ターキープレート、デザートのセットとなります。

ベジタリアンオプション、9歳以下のお子様向けのチルドレンサンクスギヴィングミール1.800円のご用意に関しましては事前にお問い合わせ、ご予約ください。

ご予約のお席は12:00-14:00 又は 15:00-17:00よりご希望のお時間をお選び下さい。

お時間は上記の各2時間制とさせて頂いております。予めご了承ください。

 Take out food 

11月27日~11月30日(木-日曜日)

サンクスギヴィング テイクアウト

11月27日~11月30日の間、サンクスギヴィングのスペシャルテイクアウトをご用意いたします。テイクアウトのオーダーは11月24日月曜日までの事前ご予約とさせて頂きます。各日、テイクアウトご希望日の18時までに、店頭にてお受け取りください。

 ホール ロースト カリフォルニアン フリーレンジ ターキー(約4-5kg、10-12名分)16.000円

コーンブレッドドレッシング、クランベリーレリッシュ、マッシュポテト、ベジタブルスのセットはお一人様分ごとに800円追加となります。

 ホール ロティサリーチキン(約1kg、 2-4名分) 1.800円

コーンブレッドドレッシング、クランベリーレリッシュ、マッシュポテト、ベジタブルスのセットはお一人様分ごとに800円追加となります。

ローストカリフォルニアンフリーレンジターキーのスライス(骨なし、1名分)

コーンブレッドドレッシング、クランベリーレリッシュ、マッシュポテト、ベジタブルスのセットはお一人様分ごとに800円追加となります。

 パンプキンチーズケーキ 7.500円

(1ホールのカットしていないベイクドチーズケーキ、約10-15名分)